Por sí, il·lusió més!

Tres mesos donant cops de cap, ara toca picar pedra.

I pel què he vist fins avui, no serà gens fàcil. Mai ho vaig pensar,  conec el camí i no tinc por al dolor de l’entrenament, però sí, estic temorós davant d’una nova recaiguda .

Fa unes setmanes escrivia » 50 dies després» just quan començava a donar les meves primeres passes. Vaig recaure. L’ànsia de tornar, de veure com s’escapa tot, de sentir que et perds en la solitud del que no té com lluitar. Parlant amb un col·lega que està sense feina, era una mica la mateixa sensació, voler però no poder, a veure si demà …
Després de la recaiguda vaig parar de nou i vaig marxar ben lluny per cremar la meva ansietat . Ho vaig aconseguir i vaig tornar «corrent» .
Ara sento el dolor, però aquell dolor que ens agrada, el pessigolleig continu en unes cames que «quilometregen» lentes, lluny dels ritmes i les distàncies d’abans, però amb la il·lusió de sempre . Segueixo somiant (mai vaig deixar de fer-ho), i per sobre d’això segueixo lluitant diàriament. Els somnis van canviant i es van adaptant a les noves situacions vitals però la lluita és sempre la mateixa i res ni ningú podrà aturar-me.

Pot ser que falli, però no serà per haver-me rendit .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *