Lesionar-te et dona temps

Totes les hores que dedicaves al teu entrenament estan gairebé buides. Sis mesos és molt temps i les hores buides et porten a pensar massa. Normalment teu pensament s’enfoca en la pròpia lesió. Per què? Com va començar? Què vaig fer malament? Però sobretot penses en com recuperar-te. Què pots fer? I és quan comences a rebuscar en els teus tresors amagats qualsevol poció màgica que «et salvi la vida».
Fa unes setmanes en començar la meva fase de recuperació, jo també ho vaig fer i rebuscant vaig trobar un tub de Ràdio Salil mig ple en una motxilla d’entrenament oblidada al traster. Recordo que l’utilitzava per escalfar els músculs abans de començar a entrenar, sobretot quan les sobrecàrregues es tornaven doloroses. Quan vaig veure el tub allà, vaig pensar que seria el meu salvador. Una mica de pomada a la meva zona lumbar i el meu malmès gluti per veure si així podia veure la llum i començar a entrenar de nou.
Va ser obrir el tub i l’olor que desprenia em va transportar a la sortida d’una gran competició. La gran majoria d’atletes africans utilitzen cremes antiinflamatòries i escalfadores abans d’una gran competició i em va venir la imatge de la marató de Berlín on Paul Tergat va batre el rècord del món de marató. Allà estava jo , en una tenda amb desenes d’africans untant-se les cames amb cremes preparant la seva musculatura per afrontar els 42.195 metres.

Als pocs segons d’aplicar la crema meu gluti ja sentia l’efecte escalfador i al moment vaig pujar a la bici per provar. Resultat : un bon entrenament i el millor de tot, res de dolor. I així ho he vingut fent aquestes últimes setmanes, i ja estic competint de nou. Per si de cas, el meu tub de Ràdio Salil sempre ve amb mi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *